Det till synes enkla är det sköna!

Det till synes enkla är det sköna!

Chokladen Björn helt enkelt.

Chokladen Björn helt enkelt.

Jag blir så lycklig när jag ser genomtänkta produkter som lockar till köp. Särskilt när det är något så gott som livets nödtorft – choklad! Vi lever ju i en värld som är rätt komplex. Därför är det härligt när något känns lätt att besluta om att köpa.
Eftersom jag jobbar så mycket med entreprenörer vet jag att de ofta funderar på hur de ska synas i bruset. Det betyder att en och annan tar i så de spräcker livstycket. Det blir helt enkelt för konstigt.
En choklad som heter ”Björn” är för mig oemotståndligt. Inte bara som en gåva till de Björn-ar jag redan känner utan också för alla Björn-ar som kan utnyttja detta som gåva antingen privat eller i företaget. För att inte tala om det är en himla god choklad (även för oss som heter något annat) tillverkad i Malmö. Jag köper mina Björn-ar i Lillans Tehandel på Korsgatan i Göteborg, mittemot mitt kontor. Favoriten just nu är den röda varianten men jag måste prova ofta för att se om det möjligen ändrar sig…
Undrar också om någon behöver mitt namn på en produkt? Nehej, inte det.

(OBS! På förekommen anledning – inlägget är INTE sponsrat! Även om jag inte skulle säga nej till några lådor…).

About the author

ult administrator

Leave a Reply