Mötas ja – men håll avstånd!

Mötas ja – men håll avstånd!

#backoff

Det är konstigt att vissa personer verkar sakna viss känsla för det som pågår i omvärlden just nu. Vi är många som vill och behöver hålla andra på avstånd utan att behöva uppfattas som surpuppor – och utan att behöva förklara varför. Vi kan jobba inom vården, ha en skör anhörig i riskgrupp eller behöver förbli så friska som möjligt för vi är familjeförsörjare och måste hålla oss på topp. Eller alla dessa skäl på samma gång.

Hur svårt kan det vara?
För att råda bot på detta vill nu jag och kompisen Liselotte Norén (som driver www.refo.nu, det fantastiska företaget som jobbar med återvunnet i fräck design och med integration som stark drivkraft) starta en rörelse som handlar om att med hjälp av en RÖD ROSETT på jackan signalera att vi vill hålla avstånd.

Rött för kärleken och rött för STOPP.
Du kan tillverka den av precis vad du vill – band, tyg, silkespapper, urklipp, återvunnen plast eller godispapper…
Gör din egen variant och lägg ut i sociala medier med hashtag #backoff!

Du kan t o m fortsätta att möta din kunder och ha väldigt bra samtal – röd rosett på er båda och ni kan känna er tryggare!


About the author

ult administrator

1 Comment so far

Handling sätter kraften i rörelse -röd rosett för #backoff – refoPosted on7:16 e m - mar 31, 2020

[…] Jo jag håller mig hemma, går på promenader för att lugna kropp och själ och kör möten med avstånd eller digitalt.  Men det finns många som av olika skäl faktiskt inte riktigt kan vara stanna hemma, fast de är riskgrupp eller nästan. Sen har vi alla dom som hjälper oss, de kan också behöva lite avstånd. Så kan de fortsätta hjälpa oss. Läs Ulla-Lisas blogg om att mötas och att hålla avstånd här. […]

Leave a Reply