Uppdrag

 Kort om mig.

Sedan drygt fyrtio år har jag arbetat med att hjälpa individer och företag till ett aktivt, lustfyllt och lönsamt säljande varhelst i världen man befinner sig. Därför är jag är stolt över att vara med på listan över Sveriges mest rekommenderade inom säljcoachning.

Eller kalla det säljträning, kundkommunikation eller affärsutveckling, kärt barn har många  namn. Mina erfarenheter som säljande konsult, talare, styrelsemedlem, författare, föreläsare, ambassadör för kvinnors företagande samt från olika ledande positioner och som VD i eget entreprenörskap har medfört att jag idag tillhör en av de mest erfarna säljspecialisterna i landet. 

Så jobbar jag: Idag fungerar jag i första hand som en ”Gig Coach” – guidar säljskygga specialister att bli säljtrygga och våga ta rätt betalt för den nytta de levererar i sina tjänster. Och detta antingen de är sina egna, arbetar inom en organisation och medverkar i  kundupplevelsen eller är ledare som ska motivera sina team till stordåd.
Fokus är mötet människor emellan och det unika och oväntade som uppstår när människor VÅGAR mötas, öga mot öga (vilket även min senaste bok handlar om).
Och det är alltså just det som är mitt hjärteprojekt – att hjälpa alla säljsjkygga  att bli säljtrygga och våga ta rätt betalt för sin expertis!

Varje uppdrag anpassas efter mina kunders önskemål och behov av att  känna sig lediga i sin säljande roll och vässa sina affärer, oavsett om man tar betalt eller inte. Alla är säljare idag!
Mina olika uppdrag innebär bl a talaruppdrag med hög inspirationsfaktor för en större publik, interna workshops och seminarier med äkta interaktivitet för fokuserad verkan, individuell säljcoachning och ledarstöd med strategisk handledning. Kunderna finns i näringslivet, i statliga verk, på högskolor, i entreprenörsprojekt och enskilda frilansare inom kultursektorn.
I min egenskap av erfaren seniorkonsult gillar jag att ställas mot väggen och finna rätt sätt att leda din ”task force” att skapa unika kundupplevelser. En säljande organisation vinner i konkurrensen, där är ledarskapet av avgörande betydelse. Och ökar säljglädjen och lönsamheten så klart.

Behöver du peppa och vässa? Eller driva på?
Förslag att fundera på:
  • För säljinspiration, pepp och reflektion – boka ett talaruppdrag.
  • Gruppen behöver delta aktivt och jobba utifrån en given frågeställning – boka in en workshop.
  • Driva på utvecklingen och arbetssättet – boka in ett seminarium med handlingsplan.
  • Vem är du, vem är kunden, vad ska du uppnå och hur då? – satsa på individuell coachning.
  • Säljskygga specialister behöver vässa sin kundkommunikation – här behövs en kombination av workshop och individuell coachning.
  • Säljprocessen behöver ses över och uppdateras –  satsa på konsultuppdrag där du får hjälp med strategival, säljledarskap och teamutveckling.
  • Eller…  
  • …Vad behöver just DU, just NU?
Några citat från uppdrag:

”Du gjorde en strålande insats på scen!”

”Wow vilken föreläsare du är! Tre timmar sade bara svisch så var de över och man ville bara höra mer!”

”Vill fört och främst tacka för en fantastiskt bra säljutbildning i onsdags, våra medarbetare har gett dig fantastiskt feedback, där man tyckte du var oerhört inspirerande.  Du gav mycket att reflektera över och samtidigt fick vi verktyg att attackera våra kunder med på ett proffsigt sätt. Ditt anförande blandade du på ett optimalt sätt med både komik och allvar.”

”Som en jättebra säljcoach och stand-up komiker i ett!”