Nominerad till årets marknadsföringsbok 2017!

Nominerad till årets marknadsföringsbok 2017!

Tack till Marknadsförbundet!

Det känns riktigt bra att ha blivit nominerad till Årets marknadsföringsbok av Sveriges Marknadsförbund!
Att bland alla böcker som skrivs av kunniga och proffsiga personer bli utvald lite extra gör inte ont någonstans.  Alla vi hundratals som skriver gör det av ett specifikt skäl – att dela med oss! Att det då blir läst och uppskattat av kunniga proffs på området gör att alla timmar av transpiration, inspiration och ibland ren desperation känns meningsfulla.

För det är ju så att skrivandet inte kommer av sig självt. Det innebär idén, att få förlaget med på förslaget, detaljplanering och sedan rent råjobb. För att inte tala om allt efterarbete med en kunnig redaktör som lusläser och kommenterar. En bra redaktör är guld värd!

Och nu läses min bok och uppskattas – jag är så glad för alla mail och alla kommentarer om dess nyttighet. Näringslivet är så fullt av säljskygga experter som verkligen behöver en guide i vardagen att det känns extra bra att kunna erbjuda en sådan.
Med en dåres envishet menar jag att sälj inte alltid handlar om pengar – det handlar lika mycket om idéer, att söka rätt jobb, att få en sponsor, att få medarbetarna att tända till i vardagen m m – kort sagt, att nå fram till en annan människa och klicka här och nu. ”Det händer inget förrän någon säljer något…” Vad det vara må.

PS Boken som vann heter ”Bang for the bucks” av Erik Modig – stort grattis!

About the author

ult administrator

Leave a Reply