”Synas är bra – mötas är bättre!”

”Synas är bra – mötas är bättre!”

Ögonen – själens spegel?

Den 8 nov håller jag frukostmöte på Connect i Göteborg – restaurang Trappan!
Det är väldigt kul att på ca 45 min få dela med sig av det man just nu tycker är det mest centrala i det man jobbar med och som folk verkar behöva mest.
För min del handlar det om människors möten, öga mot öga. (Känns titeln igen möjligen?)
Många är trötta på att ständigt vara uppkopplade och behöva uppdatera sig i tid och otid, utan att veta om det överhuvudtaget är till nytta eller glädje för någon… Ska något av vikt eller värde beslutas behöver man faktiskt ses och resonera fram det bästa sättet eller lösningen. Eller för den delen – få förtroende för varandra så att man är två om valet. För det är ju så att vi alla kan välja och välja bort, inte bara kunden!

Ska du göra en hjärnoperation vill du säkert träffa läkaren först – och inte bara gå på dennes profil på nätet, eller hur? Grejer kan du köpa där, men inte det viktigaste för dig personligen. I en värld där allt brusar på som en tropisk storm, är det ibland skönt att sjunka ner i en stol och ha ett filosofiskt samtal som finner sin egen väg utifrån vem du är och vem din samtalspartner är. Och teman som kommer upp kan vara både förvånande och hjärteknipande om du låter det ske.
Jag älskar möten öga mot öga. Gör du?

About the author

ult administrator

1 Comment so far

Carina MelanderPosted on12:41 e m - okt 17, 2017

Spännande, jag vill gärna mötas öga mot öga. Ska man anmäla sig någonstans?

Med vänlig hälsning,
Carina

Leave a Reply