Träning online IRL – oavsett tid och rum!

Träning online IRL – oavsett tid och rum!

Skärmavbild 2015-11-25 kl. 17.15.31
Alla som känner mig vet att jag tänder direkt på nya idéer och driftiga människor (förutom en bra bok att läsa i en bekväm soffa). Därför var det extra kul att bli uppringd av ett nytt entreprenörsföretag, nämligen Competencer som startats av tre tjejer på Handels i Stockholm.

Idén går ut på att hjälpa människor att finna rätt rådgivare och boka upp via deras sajt på nätet och därefter genomföra en enskild handledning via Competencers plattform. Du kan alltså prata med den du valt utifrån en presentation av rådgivaren och dennes inriktning, erfarenheter och kvalifikationer, parad med dina önskemål.

Det var självklart för mig att gå med i rådgivarteamet! Det innebär ju en enorm service till alla mina nya och befintliga kunder att lätt kunna boka upp en timme eller två när säljångesten sätter in eller de gått vilse i sina säljstrategier. Själva plattformen innebär alltså samtal (likt skype), möjlighet att chatta direkt och ladda ned dokument och checklistor, göra anteckningar tillsammans etc. Väldigt lätt och kul att använda – oavsett du behöver träna bort spindelfobi eller lära dig boka möten.

Så här kommer nu min julklapp till dig som vill prova – en bra start inför 2016!

Specialerbjudande om du nu bokar in ett samtal med mig via www.competencer.se
före 30 dec 2015 – ett gratis ex av mina ”Sälj dig själv och ta betalt!” eller ”22 sätt att sälja bättre!” www.competencer.com 

About the author

ult administrator

Leave a Reply