Driva Eget dagen den 10 sept!

Driva Eget dagen den 10 sept!

Wow – att få träffa så många entreprenörer på en gång – lyxigt! Över 600 personer mötte upp på Rival i Stockholm. Jag måste berömma alla på Driva Eget och DN för ett väldigt bra genomfört program!

När jag stod på scenen och tittade ut över publiken så ville jag egentligen träffa er var och en för att kolla vad ni jobbar med för spännande idéer.
Det känns som om energin och goda vibbar spränger väggarna när alla lyssnar och deltar…
Dessvärre hinner man aldrig prata färdigt med alla i pauserna som ville talas vid eller köpa böcker. Ber om ursäkt om du inte hann köpa av mig…. böckerna gick åt innan jag hann ut i foajén! Men de finns både på Bokus och Adlibris, enkelt alltså att få tag på även i efterskott. Särskilt du som behöver läsa “Felsökningsmanual för frustrerat fackfolk” och kolla i vilka delar av säljandet du behöver stöd, kan läsa “Sälj dig själv och ta betalt”!

Det var himla kul att träffa alla de andra som pratade från scenen – jag gillar att höra om alla vansinniga idéer eller situationer som vi entreprenörer råkar ut för. Många tror att jag “bara” är säljtränare, men om man gräver djupare i mitt förflutna så har jag startat och drivit många företag och projekt…. Känner alltså väl igen det där galna draget som vi delar med varandra. Mer om detta någon annan gång.

Om du inte var med i går, så kan du läsa om dagen här!

About the author

ult administrator