Skrivit avtal med Liber om min nya bok!

Skrivit avtal med Liber om min nya bok!

Libers fantastiska boktorn!

Libers fantastiska boktorn!

Nu påbörjas jobbet med nya boken! Liber är mitt förlag som jag gillar att jobba med. Alla är superprofessionella och kan sitt jobb. Jag är nog en nörd vad gäller professionalism, tänder på kompetenta människor så att säga.

Det roligaste var att jag genomförde en säljworkshop med teamet som skapar iKarriären programmet. Som de flesta proffs skyggar man för allt som upplevs som ”krängande”, d v s jobbigt, pratigt och påträngande. Nu blev det väldigt bra och kul istället.
Den som följt mig under åren och läst mina böcker vet att det absolut inte är ”krängande” jag står för!

För min del innebär säljande att skapa ett gott köpklimat – om det visar sig att kunden behöver det jag står för och det jag erbjuder. Annars blir vi bra nätverkskompisar, där vi kanske finner något gemensamt så småningom. Inte mer med det.
Och skulle du behöva blir mer målinriktad i ditt säljarbete så finns det bra sätt att jobba med det utan att uppfattas som jobbig!
Nåväl – den nya boken då? Den kommer bl a att handla om det analoga mötet och hur vi hanterar det, olika situationer där vi behöver vara lyhörda för vad som utspelar sig – eller vad vi vill ska utspela sig, kroppsspråkets signalsystem när vi möts, hur vi driver på och hur vi får saker att hända. Massor av inspiration, tips och trick och hur man undviker fällor i kommunikationen… Den kommer ut i jan 2017.
Och jag vill gärna få kommentarer, frågor eller knäppa berättelser om just dina möten och vad de lett fram till – hör gärna av dig med dina tankar! NU: ulla-lisa@republic.se

About the author

ult administrator

1 Comment so far

Ola RyngePosted on6:18 f m - apr 15, 2016

Kul Ulla-Lisa,

Ser fram emot boken!

Leave a Reply