Uppdrag

 Så går det till.

Sedan drygt fyrtio år har jag arbetat med att hjälpa individer och företag till ett aktivt, lustfyllt och lönsamt säljande varhelst i världen man befinner sig. Kalla det säljträning, säljcoachning eller affärsutveckling – kärt barn har många  namn. Mina erfarenheter som säljande konsult, från olika ledande positioner och som VD i eget entreprenörskap har medfört att jag idag tillhör en av dem mest erfarna säljspecialisterna i landet. 
Idag fungerar jag i första hand som en ”Gig Coach” – guidar säljskygga specialister att bli säljtrygga och våga ta rätt betalt för den nytta de levererar i sina tjänster. Och detta antingen de är sina egna, arbetar inom en organisation och medverkar i  kundupplevelsen eller är ledare som ska motivera sina team till stordåd.
Fokus är mötet människor emellan och det unika och oväntade som uppstår när människor VÅGAR mötas, öga mot öga.
Och det är alltså just det som är mitt hjärteprojekt – att hjälpa alla säljsjkygga  att bli säljtrygga och våga ta rätt betalt för sin expertis!

Varje uppdrag anpassas efter mina kunders önskemål och behov av att vässa sina affärer eller känna sig lediga i sin säljande roll, oavsett om man tar betalt eller inte. Alla är säljare idag!
Mina uppdrag kan innebära allt från talaruppdrag med hög inspirationsfaktor för en större publik, interna workshops och seminarier med äkta interaktivitet för fokuserad verkan, individuell säljcoachning till ledarstöd med strategisk handledning.
I min egenskap av erfaren seniorkonsult gillar jag att ställas mot väggen och finna rätt sätt att leda din ”task force” att skapa unika kundupplevelser. En säljande organisation vinner i konkurrensen, där är ledarskapet av avgörande betydelse. Och ökar säljglädjen och lönsamheten så klart.

Typ av uppdrag:
  • Talaruppdrag – för säljinspiration och reflektion
  • Workshops – alla deltar aktivt och jobbar utifrån en given frågeställning
  • Seminarier – driver på utvecklingen och arbetssättet
  • Individuell coachning – vem är du, vad ska du uppnå och hur då?
  • Ledarstöd – strategival, säljledarskap, teamutveckling
  • Säljprocess – att skapa och leda ett team mot framgång!
Ett urval kunder genom åren:
Några citat från talaruppdrag:

”Du gjorde en strålande insats på scen!”

”Wow vilken föreläsare du är! Tre timmar sade bara svisch så var de över och man ville bara höra mer!”

”Vill fört och främst tacka för en fantastiskt bra säljutbildning i onsdags, våra medarbetare har gett dig fantastiskt feedback, där man tyckte du var oerhört inspirerande.  Du gav mycket att reflektera över och samtidigt fick vi verktyg att attackera våra kunder med på ett proffsigt sätt. Ditt anförande blandade du på ett optimalt sätt med både komik och allvar.”

”Som en jättebra säljcoach och stand-up komiker i ett!”